Sociale Media Management

Ik werk eerst een strategisch plan uit voor jouw sociale media en neem daarna jouw sociale media kanalen volledig over, van inplannen tot interageren. Ik maak en volg advertentiescampagnes op, en rapporteer terug naar jou aan de hand van Google Analytics en sociale media statistieken. Ik zorg voor visuals en curated content met interessante content voor jouw doelpubliek, jij zorgt zelf voor eigen content, zoals een blog over jouw product of dienst. Hulp nodig bij het schrijven hiervan? Klik dan hier.

Duidelijke en open communicatie tussen ons is de basis van een goede wederzijdse samenwerking. We bellen tweewekelijks en bespreken feedback, opmerkingen en suggesties. Ook opkomende campagnes of belangrijke events krijgen daardoor ruime aandacht. Tweemaandelijks mag je van mij een overzichtelijk cijferrapport verwachten dat we, indien gewenst, samen bespreken via Skype. Jaarlijks volgt er een uitgebreid jaarrapport of screencast met visueel cijfermateriaal.

Voor ondernemers die vooral willen ondernemen en het communiceren liever uit handen geven. Voor KMO’s die geen eigen communicatiemedewerker in dienst hebben, maar toch inzien dat ze op sociale media dienen in te zetten. Voor bedrijven wiens communicatiewerker een extra paar sociale media-handen nodig heeft.

Jouw volledige sociale media uit handen geven kan al vanaf 1120 euro/ maand vanaf twee platformen. 

Social Media Coaching

Tijd en goesting om je sociale media zelf onder handen te nemen, maar mis je net dat tikje kennis en ervaring? Ik help je graag op weg. Je maakt zelf het strategisch plan op en de sociale media kanalen aan en beheert ze, maar ik begeleid je hierbij op de voet.

Tijdens het eerste Skype-gesprek gaan we gedurende twee uren dieper in op alle zaken die nodig zijn voor het strategisch plan en krijg je voldoende tips & tricks om zelf mee te gaan experimenteren. Ik bezorg je alle nodige templates en interessante gratis online tools en links. Tijdens het tweede gesprek van dezelfde duur, bespreken we het strategisch plan dat jij in tussentijd opmaakte. We overlopen je vragen en bedenkingen, en bekijken of er nog extra coaching nodig is of dat je zelf aan de slag kan.

Dit traject is voor ondernemers en KMO’s die het belang van sociale media inzien, en wordt ook vaak gekozen door communicatiemedewerkers van een groter bedrijf die zich willen specialiseren in sociale media.

Voor een 2 x 2 uur durende coaching, inclusief templates en voorbereidingen, betaal je 400 euro. Per bijkomende sessie betaal je 70 euro/uur.

Sociale media op events

Een congres, een vakevent of een persconferentie organiseren? Verlies daarbij niet je sociale media uit het oog. Via je sociale kanalen kan je die dag enorm veel mensen bereiken, zowel trouwe volgers als nieuwe geïnteresseerden.

Ik help je daar graag bij en breng je event naar buiten met pakkende quotes, Live Facebook video’s en indrukwekkende foto’s. Een hele dag hanteer ik jouw (tot maximaal 3) sociale media platforms, elk met z’n eigen meerwaarde, focus en dynamiek. Met de ideale hashtag zorg ik voor een sociale media buzz in jouw vakgebied.